Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: Jedlík má narozeniny

Stránky

čtvrtek 27. června 2013

Jedlík má narozeniny


Jedlík má narozeniny! 
Tento týden už to jsou celé dva roky od doby, kdy se Jedlík "narodil". 
A tak dnes nebudeme vařit, ale budeme společně slavit !








Jedlík je tu s vámi už celé dva roky. 

Dva roky vám tu přináším inspiraci a recepty z mojí kuchyně. Když se Jedlík "narodil", tak jsem plánovala, že napíšu dva, tři recepty a blog smažu.... dnes jsem ráda, že jsem nesmazala.... a že tu s vámi mohu být!  
Během svého života Jedlík  zažil několik opravdu významných událostí :) 
Jednou z nich byla nominace na blog roku 2012. Díky Vám a Vaší podpoře se ve své kategorii umístil na krásném 3. místě.
Vaši podporu Jedlík dostal také ZDE, kde jste mu přidělovali svá srdíčka. A pokud jste Jedlíkovi své srdíčko ještě neudělili, můžete tak učinit ZDE :)
A jednou z dalších významných událostí byla změna adresy a přestěhování blogu na blogspot..... a je to až neuvěřitelné, ale na nové adrese a v "nové kuchyni" už vaříme půl roku. Dlouho jsem tenkrát váhala, zda opustit zaběhlou adresu a vrhnout se do neznámých vod blogspotu.....a dnes s odstupem času nelituju!!!!  Pokud mohu srovnávat blog.cz  versus blogspot... potom jednoznačně vítězí blogspot!!!
Jsem ráda, že všichni věrní návštěvníci zůstali a přicházejí další.......

A co mě těší nejvíc je, že si Jedlík našel své pravidelné a stálé čtenáře. A to mi dodává spoustu sil pro mé další vaření a psaní.

Takže moji milí pravidelní návštěvníci - tedy spíš moje milé pravidelné návštěvnice, moc vám děkuji za vaše návštěvy a milé komentáře!!!! 
Jsem moc ráda, že tu s vámi v našem malém virtuálním svět mohu být!



A na závěr malá anketní otázka pro Vás:

jakou novou rubriku by jste na Jedlíkovi rádi uvítali?
která oblast  blogu Vás zajímá nejvíce?





A malá pozvánka na příště!

A stejně jako vloni, tak i letos jsem pro vás připravila malou narozeninovou soutěž! 


Soutěž odstartuje již zítra!!!! Nezapomeňte se zapojit!









11 komentářů :

  1. Milá Alis přeji Tobě i Tvému blogu vše nejlepší!!! Je skvělé, že už dva roky bloguješ a že jsi to "vydržela" :-), obohacuješ totiž moji sbírku receptů o skvělé vychytávky a recepty a nedovedu si bez Tvého vaření představit svoje blogo-čtení - a to jsem ještě nemluvila o krásných fotkách, kterými svou tvorbu dokumentuješ. Vlastně ani nemám žádný nápad na zlepšení či rubriku, protože se mi tady líbí všechno :-D. Ať se Ti stále líbí blogovat a máš krásné léto!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Alenko, ode mně moc velká gratulace, to to ale utíká! Ty slavíš 2 roky a já rok, co jsem u tebe vyhrála! Jsi pro mě častou inspirací a nějak mě ani nenapadá, co bych u tebe postrádala, zatím jsem u tebe vždycky našla,co jsem právě potřebovala. Ale ty určitě ještě něco nového vymyslíš. Jinak ti musím říct,že jsme včera měli tvoje lángoše, už poněkolikáté,jsou skvělé. A poznali jsme je také v minulém století v Senci.
    Tak Ali, všechno nej tobě i blogu,měj se krásně ty i tvoji jedlíci, a hodně nápadů ti přeju.
    Věrka S.

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Alenko, já naprostý abstinent Ti připíjím k oslavě výročí.Vaření sice není mým největším koníkem (na rozdíl od Tebe), ale k Tobě chodím moc ráda. Něco mě zajímá víc, něco míň, ale všechno si ráda pročtu. Všechno se mně líbí, proto nenacházím žádné ALE, takže nenavrhuju žádnou změnu.Hodně nápadů a chuti do dalšího tvoření.

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Alis, gratuluji Tobě i Tvému blogu ke krásným 2. narozeninám. :-)
    Já sice nevařím, ani mě to nikdy nebavilo (snad v dávné minulosti), ale ráda k Tobě chodím na kukajdu. Vždy tu máš nějakou laskominu. Změna mě žádná nenapadá. Blog se mi líbí, jak je.
    Přeji do dalších let mnoho nápadů a spokojených návštěvníků. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Alis, gratuluji Tobě i tvému blogu k narozeninám a přejí Vám oběma abyste dlouho vydrželi , abys měla spoustu dobrých receptů a nápadů!!!!!!!!! Já bych na tvém blogu nic neměnila, všechno se mi líbí , ráda čtu Tvé recepty a taky jsem jich hodně vyzkoušela !!!!!!Všechny byly báječné a ještě hodně jich na vyzkoušení čeká!!!!!!! Je mi líto , že tady nemůžu být každý den , ale to neznamená , že Tvoje recepty nesleduju a nezkouším!!!!!!!!!Jsem moc ráda, že takový blog jsi založila a že se můžu počítat mezi Tvé přátele!!!!!Za to Ti moc děkuji a přejí ti hodně zdraví a hodně dobrých přátel kolem sebe!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Vše nejlepší od Unavené vařečky, hodně inspirace a dobrých receptů, a nových čtenářů, měj se krásně...:)

    OdpovědětVymazat
  7. Milý Jedlíku! :-))
    Připojuji se k mnoha gratulantům a přeji vše nejlepší!
    Nevím,čím by se dalo Jedlíka vylepšit,je tu totiž všechno :-)dobré recepty,rady a nápady,počteníčko.Já jsem spokojená a podle komentářů i ostatní.
    Alis,přeji hlavně tobě,hodně elánu a radosti s Jedlíkem,ať máš samé dobré recepty,hodně spokojených jedlíků i návštěvníků-možná spíš návštěvnic :-))
    Měj se pěkně a krásné prázdninové dny :-) Alena

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Alis, také přicházím hlavně abych pogratulovala ke krásnému výročí! To už muselo být rad a receptů a jeden lepší než druhý, já osobně jsem moc ráda, že jsem Tě našla! Ale marně si lámu hlavu, až se mi z ní kouří, ale nic jsem nevymyslela, co by mi tady chybělo. Asi nic. Díky, že jsi vydržela a ještě vydrž! Kde bychom brali inspiraci?

    OdpovědětVymazat
  9. Alis ahoj!
    Tak teď koukám, že se mi vůbec neobjevil mail s tímto článkem!!!!!! No teda!!!!
    Tak rychle a opožděně ti jdu - tedy tvému blogu, ale vlastně i tobě popřát všechno nejlepší! Dva roky? No to děsně letí! :-) Však je to nedávno, co jsi si tyto překrásné stránky založila. :-)
    Přeji tobě i blogu, aby vás stále bavilo vařit a abychom se mohli pokaždé lecčemu u tebe přiučit. :-)
    Mě je na tvém blogu velice krásně jsi velice milá, ochotná a vstřícná osůbka. :-)
    Alis, také přeji pořád tak úžasné čtenáře, jaké ti sem chodí doposud! :-)
    A co bych ráda uvítala? Já bych řekla, že své stránky vedeš tak skvěle a nám veliký přehled, že mi u tebe snad nic konkrétního nechybí! :-)
    A když sama přijdeš na něco nového, velice ráda to uvítám! Neb ty máš skvělé nápady pořád! :-)

    Přeji krásný den a měj se nádherně Alis!!! Ahoooooooooj!!!!!!!!!!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Všem moc děkuji za krásná přáníčka!

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tohle jsem parádně prošvihla, Ali! Omlouvám se a dodatečně přeji "Jedlíkovi" do dalšího blogování jen to nejlepší. Tobě přeji zdraví a spoustu dalších skvělých nápadů. :-) Hanka

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...