Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: Typy na nákupy

Stránky

čtvrtek 8. srpna 2013

Typy na nákupy


Nedávno jsme společně navštívili slunné Toskánsko. A pro ty, kteří nemají možnost jet za slunce a přece by chtěli vyzkoušet v kuchyni nějakou tu italskou dobrotu z kvalitních italských surovin tu mám  malou pozvánku  k nákupu pravých italských specialit a vín.  Dnes vám  představím eshop s italskými specialitami a vínem - italianfood.cz.






V eshopu  italianfood.cz najdete pestrou paletu italských potravin, surovin a  také vína. Milovníci italské kuchyně zde najdou vše, co je je k přípravě italských pokrmů potřeba. 





vchod do satalického ITAL FOODu





Obchod nabízí širokou nabídku italských těstovin, kvalitních olivových olejů, italských salámů, italských sýrů, italských nápojů, marmelád, koření a italského vína.  Koupíte zde i speciální mouku na přípravu italského pečiva. Co mě velmi zaujalo, v obchodě najdete i potraviny pro bezlepkovou dietu.
Majitelé obchodu zaručují zákazníkům čerstvost a kvalitu prodávaných produktů.

granini džusy, těstoviny, luštěniny a jiné

Pokud náhodou budete mít cestu do Prahy, potom můžete na adrese Vinořská 79, Satalice, Praha 9, navštívit i kamennou prodejnu.V prodejně si  kromě celého sortimentu nabízeného zboží můžete také nakoupit a ochutnat čerstvé bagetky, ciabatty, chléb a sladké pečivo. 




Pokud chcete kousek Itálie dostat i do vaší kuchyně, potom doporučuji navštívit eshop  italianfood.cz  a  z nabízeného sortimentu si určitě vybere každý :)

A těště se na příště....na malé italské menu .....z nabídky obchodu otestujeme Bucatini, pravé italské pesto Pesto alla  Genovese, ochutnáme jeden z italských nápojů a zakusneme italské tyčinky Sfornatini al gusto pizza















5 komentářů :

  1. Ali, vidim ze navsteva Toskanska prinasi sve ovoce ! (a testoviny, pesto, napoje atd. :-)) Tak se do toho dej, v italske kuchyni jsou nejdulezitejsi prave suroviny - pak uz to jde (skoro) samo!

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, díky za recenzi. Italská jídla vařím dost často a mám je moc rád. Pravděpodobně si v blízké době něco objednám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ali, vidím, že tě zajímá všechno, to je fajn, že nás na to i upozorníš, člověk se v tom tak nevyzná!!!!!!!!!! A já mám italskou kuchyni moc ráda, často vaříme nějaké dobroty z italské kuchyně!!!!!!!!! Taky se na něco podívám a možná i objednám, i když teď už se ledaco dostane i menších městech!!!!!!!! Ali moc tě zdravím a přejí Ti krásné letní dny a hodně dobrých nápadů na vaření!!!!!!!! Ahoj Alena

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ali, díky za odkaz, ráda mrknu:) Italskou kuchyni máme doma hodně rádi.

    OdpovědětVymazat
  5. Italská kuchyně je fajn. Dokonce se ani nemusí do Prahy, v Brně je taky pár možností nákupů italských lahůdek :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...