Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: Dubnový brandnooz box

Stránky

pondělí 28. dubna 2014

Dubnový brandnooz box



A duben je pomalu u konce. A jako na konci každého měsíce, tak i v dubnu pro vás mám nachystanou malou ochutnávku z brandnooz boxu. Dubnový branndnooz box k nám doputoval před velikonocemi. A jako vždy jsme ho s velkou zvědavostí otevírali.....






A samozřejmě jako vždy vám obsah také představím.  A co, že v sobě zelený boxík skrýval.......



Obsah boxu se podle přiloženého letáku měl nést duchu veselých a pestrých  Velikonoc.....

Už klasicky  bylo  v boxu několik druhů nápojů - děti určitě potěší Krtečkova voda a Krtečkova malinovka.  Oba nápoje jsou zabaleny v obalech s postavičkou známého Krtečka. Chuťově nijak nevyčnívají z řady běžně dostupných nápojů. A pro dospělé byl v boxu vložen Stock  Božkoc mixer - míchaný alkoholický nápoj - v našem případě to byla vodka a grap. Tento nápoj stále ještě čeká na vyzkoušení...



A dále tu máme ochutnávku koření od Kotanyi - bazalka a pažitka. Osobně dávám přednost bylinkám čerstvým. Ale tyhle sušené určitě vyzkouším.




 Kromě bylinek bylo v boxu i koření v pyramidových sáčcích, tentokrát koření na brambory. Koření v pyramidových sáčcích  je velmi praktické a používám ho  ve verzi na svíčkovou. Verzi bramborovou jsem uvítala.



A dále tu máme  Lotus pomazánku a Lotus sušenky. Lotusky mám moc ráda a klidně by mohly být v každém dalším balíčků. Lotusek  u nás není nikdy dost :)



A  v balíčku dále bylo balení mouky Babiččina volba, dětský kečup, Patifu - tofu paštika. Všechny tyhle potraviny doma upotřebím. Babiččinu volbu jsem hned využila do velikonočních mazanců. A nevím jestli to bylo opravdu tou moukou, ale povedly se dokonale :)




A poslední ochutnávkou je 7days Borseto.  Pro mě úplná novinka. Znám croasanty od této značky, ale kapsičky z listového těsta jsem dosud neviděla. 



A to je z dubnového boxíku všechno. S obsahem si opět poradím a využiju ho. Akorát bych v příštím boxu už nemusela mít kečup...byl už i v minulém boxu a tak v příštím už být nemusí :) 
A už teď se těším na květnový box!






7 komentářů :

  1. Samé dobroty, samé dobroty!! Asi by se mi taky hodilo vsechno, krome toho kecupu. I kdyz si dost lidi mysli,ze v Italii se bez nej neobejdou, v kuchyni se tady nepouziva nikdy - jeste tak misto horcice k parkum nebo hranolkam. A taky u MacDonalda, samozrejme.Ale to uz neni italska kuchyn :-) A i MacDonalda se snazi "poitalstit" a pouzivaji alespon italske maso a dalsi vyrobky -aspon to tak tvrdi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Růženko, moc Tě zdravím. S tím kečupem s Tebou musím jen a jen souhlasit!

      Vymazat
  2. ALIS,v boxubyly zase samé mňamky.Myslím,že bych ochutnala a určitě upotřebila všechno...i ten kečup.Holky nemusí hořčíci,takže všude,kde my si ji dáváme,ony valí kečup.
    Bylinky taky používám raději čerstvé,ale ani tyhle sušené nejsou špatné.
    Sušenou bazalku používám v zimě.Pažitku mám v mražáku a o zmrazené bazalce uvažuju taky,

    OdpovědětVymazat
  3. Alis ahoj! :-)
    Počkej a v květnovém bude zase kečup! :-D
    Ale jinak dobrůtky bych si tam vybrala i já! :-)
    Jo a tu kapsičku jsme už měli a je také moc dobrá. :-)
    Alis měj se krásně! :-). Ahoooooooooooooj! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šári, taky si říkám, že na mě z příští krabice zase kečup vyskočí :) No necháme se překvapit :)

      Vymazat
  4. Hmmm...boxík zase vyzera skvelo ja by som hneď zjedla celú Lotus pomazánku...mam ju moooc rada. U nas nesmie nikdy chýbať :-) Inak ma mrzí že u nas tie boxiky stále niesú dostupné :-( No nič počkame si, možno..... Maj sa krásne Alis.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...