tag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post3088661505082349377..comments2024-01-22T21:12:50.287+01:00Comments on Jedlíkovo vaření: Bylinky v kuchyniJedlíkovo vařeníhttp://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-29925671282466131692015-01-29T11:14:26.107+01:002015-01-29T11:14:26.107+01:00Tak kari bylinku jsem ještě nezkusil, i když hořké...Tak kari bylinku jsem ještě nezkusil, i když hořké já moc nerad :P Pěkný seznam!Bylinkopediehttp://bylinkopedie.cz/bylinky-do-kuchyne/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-83825831633232852482014-05-30T17:33:15.914+02:002014-05-30T17:33:15.914+02:00Alis, jediné, co mám každoročně v květináči na okn...Alis, jediné, co mám každoročně v květináči na okně, je pažitka. Mám i sušenou, ale uvidíš, co řekneš až ji vyzkoušíš, ale není to ono čerstvá je čerstvá. Petržel si kupuji zelenou, tu mám také stále a také pak zamraženou. Na mrazáku mám z bylinek ještě kopr. Jinak většinou používám bylinky sušené.Ježurkahttps://www.blogger.com/profile/09965172708962628543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-43347386427209360932014-05-29T17:38:25.234+02:002014-05-29T17:38:25.234+02:00Ahoj Intuice, díky za návštěvu!Ahoj Intuice, díky za návštěvu!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-61967953999581383612014-05-29T17:38:12.374+02:002014-05-29T17:38:12.374+02:00Ahoj Jarmilko, díky za návštěvu!Ahoj Jarmilko, díky za návštěvu!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-82022932400991576212014-05-29T17:37:52.346+02:002014-05-29T17:37:52.346+02:00Ahoj Šári, moc Tě zdravím!Ahoj Šári, moc Tě zdravím!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-43827333493064404492014-05-29T17:37:31.311+02:002014-05-29T17:37:31.311+02:00Ahoj Marci, moc díky!Ahoj Marci, moc díky!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-56247238192494583722014-05-29T17:37:15.342+02:002014-05-29T17:37:15.342+02:00AHoj Mery, díky za návštěvu!AHoj Mery, díky za návštěvu!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-84966911682673841772014-05-29T17:36:53.970+02:002014-05-29T17:36:53.970+02:00Ahoj Růženko,moc Tě zdravím!!!!Ahoj Růženko,moc Tě zdravím!!!!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-84762207512159323252014-05-29T16:40:26.442+02:002014-05-29T16:40:26.442+02:00Alis,moc zdravím!
K bylinkám,které jsi tady zmínul...Alis,moc zdravím!<br />K bylinkám,které jsi tady zmínula bych přidala ještě oregáno...to je moje oblíbené a taky saturejku.Ta je taky hodně aromatická a přidává se k masům a k rybám a samozřejmě majoránku...jen je škoda,že to není trvalka.<br />Jinak bylinky mám ráda,požívám je často a jídlo krásně ochutí.Pokud dávám sušené,nezapomenu je před přidáním podrtit v keramickém hmoždíři...to se pak rozvoní ještě víc.<br />K petrželce...nedávno jsem četla,že kudrnka líp vypadá a hladkolistá má intenzivnější chuť.Na zahradě je mám obě.www.tocomebavi.blog.czhttps://www.blogger.com/profile/08505762712985820704noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-53483764810142047732014-05-29T14:50:56.159+02:002014-05-29T14:50:56.159+02:00Milá Alis, taky si pěstuji bylinky, všechny Tebou ...Milá Alis, taky si pěstuji bylinky, všechny Tebou vyjmenované kromě kari bylinky. Měj se fajn! :-)intuicehttp://intuice.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-45243672440299359702014-05-29T12:21:29.535+02:002014-05-29T12:21:29.535+02:00Také používám při vaření bylinky, ale ne tolik jak...Také používám při vaření bylinky, ale ne tolik jako ty. Všechny totiž nemám. Na bazalku jsem ještě v obchodě nenarazila, dávám sušenou (třeba na nakládaná sušená rajčata). Tu bych chtěla jednou vyzkoušet syrovou.<br />Na soutěž jsem ti klikla. Držím palce, ať vyhraješ. :-)Jarmila*http://plajzka.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-49337839855785888382014-05-29T10:58:23.645+02:002014-05-29T10:58:23.645+02:00Alis ahoj! :-)
Není nad čerstvé bylinky! :-) Ale i...Alis ahoj! :-)<br />Není nad čerstvé bylinky! :-) Ale i ty sušené nejsou špatné. :-)<br />Pažitka! Tak ta jednoznačně vede na chlebu s máslem! :-) A nebo v pažitkové pomazánce. :-)<br /><br />Libeček jsme, tedy moje mamka, dostali od maminky Verunky, čerstvý, voňavý a byl tak moc dobrý! kamkoliv ho mamka přidala, tak to byla dobrůtka. :-) Jediné co já nemusím, tak čerstvou petrželku, nějak mi nedělá dobře na mé zažívání. :-)<br /><br />Alis měj se krásně a ahooooooooooooooj! :-)Šavrdahttp://savrdadolls.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-34793481272923370772014-05-29T01:00:09.036+02:002014-05-29T01:00:09.036+02:00Bylinky mám ráda, používám skoro všechny, co ty.Bylinky mám ráda, používám skoro všechny, co ty.Ameliehttps://www.blogger.com/profile/04340347817133909475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-79083163646502515682014-05-28T21:43:00.981+02:002014-05-28T21:43:00.981+02:00Krásne a poučné predstavenie byliniek Alis, a pest...Krásne a poučné predstavenie byliniek Alis, a pesto z petržlenu si spravím mame ho veľmi radi... ďakujem za recept.Mery13https://www.blogger.com/profile/02405732038942731568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-86893090017395025972014-05-28T21:31:21.819+02:002014-05-28T21:31:21.819+02:00Ahoj Ali, tady se pri vareni pouzivaji temer vyluc...Ahoj Ali, tady se pri vareni pouzivaji temer vylucne jen bylinky! Salvej, rozmaryn, oregano, bazalka - to nechybi v zadne italske kuchyni.Petrzel se nedava snad jen do kafe :-)) Taky tymian je oblibeny a estragon.. Zkousela jsem zde vypestovat kopr - ten moc neznaji -ze seminek ,ale vybehlo par chlupu a nic..tak mi kamaradka privezla nakladany. Ale ja mam i slusnou zasobu ceskeho koreni - a vidim ze chutna:-)))!Ruzenahttp://nejenhackovani.blog.cznoreply@blogger.com