Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: dubna 2015

Stránky

čtvrtek 30. dubna 2015

Bramborové vafle


Dnes jsem si pro vás připravila jeden trochu netradiční bramborový recept.  Pokud přemýšlíte o tom, co uvařit z brambor, která vám náhodou zbyly od oběda, potom doporučuji tenhle recept vyzkoušet. U nás jsou tyhle bramborové vafle hodně oblíbené a kromě této klasické podoby je dělám i v mnoha jiných variacích.| 



neděle 26. dubna 2015

Pasta z medvědího česneku


Sezona medvědího česneku právě vrcholí. A tak nadešel ten správný čas vyrazit na procházku a pár lístků česneku donést domů. Medvědí česnek je bylina, která je zdrojem nejrůznějších vitamínů, je považována za přírodní antioxidant a antibiotikum. Chuťově je dosti výrazný a dost připomíná klasický česnek. V kuchyni se tak dá využít všude tam, kde používáme klasický česnek. 



čtvrtek 23. dubna 2015

Šťavnatý vepřový plátek s dušeným špenátem a vařenými bramborami


Dnes jsem pro vás nachystala malou inspiraci na víkendový oběd. A jako vždy to bude recept na jídlo, jehož příprava nám nezabere příliš času.  Špenát patří do kategorie jídel, které si buď zamilujete nebo naopak nesnášíte.  Já osobně mám špenát moc ráda a do kombinace s masovým plátkem, vařenými bramborami se špenát krásně hodil....



středa 15. dubna 2015

Krémové rizoto se žampiony


Dnes jsem pro vás nechystala další rizotový recept. Do rizota se dá využít spousta surovin a tak se při jeho přípravě opravdu meze nekladou. Já jsem tentokrát měla doma čerstvé žampiony a tak vzniklo toto krémové žampionové rizoto. 



rizoto se žampiony



úterý 7. dubna 2015

Rychlý vajíčkový salát


Máme po velikonocích. Určitě i vy máte doma ještě několik vajíček z pondělní koledy a přemýšlíte, co z nich připravit. Ani u nás tomu není jinak.... a tak jsem pro vás  nachystala  povelikonoční recept na vajíčkový salát. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...