tag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post2678130495265668481..comments2024-01-22T21:12:50.287+01:00Comments on Jedlíkovo vaření: Domácí vanilkový cukrJedlíkovo vařeníhttp://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-48176889542187138212014-02-21T18:56:27.764+01:002014-02-21T18:56:27.764+01:00Děkuji za návštěvu a jsem moc ráda, že se Vám u mn...Děkuji za návštěvu a jsem moc ráda, že se Vám u mně líbí.Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-89165483866065144672014-02-21T18:52:59.234+01:002014-02-21T18:52:59.234+01:00Dobrý den,jestli se nebudete zlobit zakoukala jsem...Dobrý den,jestli se nebudete zlobit zakoukala jsem se do vašich stránek velmi se mi líbí vaše vychytávky a recepty.K vanilkovému cukru,vždy dělám z krupice nebo krystalu obojí splní svůj účel.Teď jsem si vyrovila i vanilkovou esenci a té stačí dát jen drobet a těst je krásně ovoněné.VěnceslavaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-74864922565939720452013-12-09T18:24:50.453+01:002013-12-09T18:24:50.453+01:00Děkuji za návštěvu. Já osobně dělávám z krupicové...Děkuji za návštěvu. Já osobně dělávám z krupicového cukru a myslím si, že ani moučkovým nic nezkazíte. Domácí je domácí :)Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-30408395264341706032013-12-09T07:38:56.710+01:002013-12-09T07:38:56.710+01:00Chystám se dělat na Vánoce jako dárek, akorát jsem...Chystám se dělat na Vánoce jako dárek, akorát jsem teď narazila na "problém"; tak půlka receptů co jsem našla doporučuje smíchat s cukrem moučkou a půlka s krystalem... Obojí má využití, těžko říct, s kterým to smíchat. Asi udělám s obojím. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-37911881968704943762013-04-02T18:34:42.228+02:002013-04-02T18:34:42.228+02:00Děkuji za návštěvu, cukru dávám tolik, aby v něm b...Děkuji za návštěvu, cukru dávám tolik, aby v něm byla vanilka "ponořená". Já vanilku nechávám pouze v cukru, dál už ji nepoužívám.Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-87173735585692312982013-04-02T15:49:46.307+02:002013-04-02T15:49:46.307+02:00prosím kolik toho cukru dáváte a je pak vanilka je...prosím kolik toho cukru dáváte a je pak vanilka ještě k použití, nebo ji necháte u cukru? JanaAnonymousnoreply@blogger.com