tag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post3128660589202550857..comments2024-01-22T21:12:50.287+01:00Comments on Jedlíkovo vaření: Španělský ptáčekJedlíkovo vařeníhttp://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-68450514625899667522016-08-02T13:31:54.290+02:002016-08-02T13:31:54.290+02:00No vypadají hezky - i když na rozdíl od receptu je...No vypadají hezky - i když na rozdíl od receptu je na obrázcích použitá klobása nebo vuřt, což je myslím lepší varianta než párek. <br />Zkuste někdy místo osolení masa potřít lehce plátky sardelovou pastou (tak je to často i v historických kuchařkách)... Carpacciohttp://carpaccio.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-38177742264051982072016-02-28T21:28:48.954+01:002016-02-28T21:28:48.954+01:00Práve včera sme ich mali na obed :-)) U nas sú obľ...Práve včera sme ich mali na obed :-)) U nas sú obľúbene a podavam ich so zemiakovou kašou. Namiesto párko davam angl. slaninku ale s parkom sú krajšie vo vnútri. Ahoj pekný týždeň prajem.Mery13https://www.blogger.com/profile/02405732038942731568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-87193980910846093482016-02-26T10:57:49.293+01:002016-02-26T10:57:49.293+01:00Manžel je miluje, takže když je uvařím je blahem b...Manžel je miluje, takže když je uvařím je blahem bez sebe. A když jsou někdy "rozstřílené" nevadil mu to :o)).<br />Alena Štěstí v mém životěhttps://www.blogger.com/profile/13627042318696143371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-24612996231393148562016-02-12T09:58:46.491+01:002016-02-12T09:58:46.491+01:00Rozstřelené dělám již dávno - jednoduché, rychlé -...Rozstřelené dělám již dávno - jednoduché, rychlé - vše pokrájet do omáčky.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-79624564373494948712016-02-10T16:15:30.486+01:002016-02-10T16:15:30.486+01:00Málo kdy vidím, že se ptáčci takto krásně povedou ...Málo kdy vidím, že se ptáčci takto krásně povedou :) úplně se mi sbíhají sliny a to je nejím :D<br />cara-carob-cooking.blogspot.comCara C.https://www.blogger.com/profile/10544070378288139171noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-28763323728813378542016-02-10T13:53:10.003+01:002016-02-10T13:53:10.003+01:00Ahoj Ali, přicházíš jak na zavolanou! Mám v mrazák...Ahoj Ali, přicházíš jak na zavolanou! Mám v mrazáku plátky masa a pořád přemýšlím co s nimi.. Budou ptáčci! O těch "rozstřelených" slyším poprvé - jak se dělají?Růženahttp://www.nejenhackovani.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-78626851613546195202016-02-10T13:34:58.157+01:002016-02-10T13:34:58.157+01:00Dala bych si, vypadá to, že se povedly:)Dala bych si, vypadá to, že se povedly:)Kreativní bloček Hobbylkahttps://www.blogger.com/profile/02323691382119197310noreply@blogger.com