tag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post7474524131596309151..comments2024-01-22T21:12:50.287+01:00Comments on Jedlíkovo vaření: ŠpecleJedlíkovo vařeníhttp://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comBlogger36125tag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-16550060398882731862014-07-24T09:56:07.784+02:002014-07-24T09:56:07.784+02:00Špecle neznám. Dneska jsem je udělala ke kuřeti na...Špecle neznám. Dneska jsem je udělala ke kuřeti na paprice a po ochutnání nemají chybu. Doufám, že zbytek rodiny je ocení také.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-80058036492384899402013-08-29T21:43:19.052+02:002013-08-29T21:43:19.052+02:00A jaky je rozdil mezi speclemi a testovinami?A jaky je rozdil mezi speclemi a testovinami?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17757510280841059028noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-17828453416700090602013-06-27T13:08:13.144+02:002013-06-27T13:08:13.144+02:00Ahoj Aničko,moc Ti děkuji!!Ahoj Aničko,moc Ti děkuji!!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-65504024488447338672013-06-27T10:02:00.424+02:002013-06-27T10:02:00.424+02:00Alis, díky za doporučení. Příště bude určitě brzy ...Alis, díky za doporučení. Příště bude určitě brzy - chci špecle vyzkoušet i nasladko :-) Díky za krásný, velmi inspirativní blog, kterému přeji všechno nejlepší k jeho 2. narozeninám :-)) Jinak pokud jde o náměty na to, jakou novou rubriku založit, tak já bych třeba přivítala něco o správném stolování - nazvala bych to "stolovací" etiketou :-)Aníčkahttp://agnieszcinykratochvile.blogspot.cz/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-86156709287249057832013-06-26T14:10:30.690+02:002013-06-26T14:10:30.690+02:00Ahoj Aničko, díky za návštěvu!! Jsem moc ráda, že ...Ahoj Aničko, díky za návštěvu!! Jsem moc ráda, že jsi recept vyzkoušela :) "Tekutost" těsta může ovlivnit také použitá mouka. Každá je jiná a má v sobě různé množství lepku. A tak pokud je těsto hodně tuhé, potom doporučuji přidat o lžíci (nebo 2) mléka. Těsto trochu zřídne a člověk se nenadře. Mlékem se nic nezkazí, akorát pozor, aby těsto nebylo příliš řídké. Věřím, že příště, to půjde lépe :)Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-42892582983336432132013-06-26T12:57:41.703+02:002013-06-26T12:57:41.703+02:00Dneska jsem zkusila a udělala ke špenátu a moravsk...Dneska jsem zkusila a udělala ke špenátu a moravskému vrabci a špecle jsou super :-) Jen se chci ujistit - jen těsto zde na obrázku vypadá "tekutěji" než lepivý tmel, který jsem podle receptu udělala já... A jeho "promačkání" skrz cedník bylo horší než posilovna :-) Tak nevím, že bychom měli menší lžíce? :-)Annahttps://www.blogger.com/profile/07801287084437656214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-9623898006698436872013-06-23T18:16:04.164+02:002013-06-23T18:16:04.164+02:00Moc díky!! Doporučuji vyzkoušet!Moc díky!! Doporučuji vyzkoušet!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-49039272654886505172013-06-23T18:15:39.653+02:002013-06-23T18:15:39.653+02:00Ahoj Jani, moc zdravím a děkuji za návštěvu!Ahoj Jani, moc zdravím a děkuji za návštěvu!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-45663341949135517762013-06-23T16:16:41.613+02:002013-06-23T16:16:41.613+02:00Jé, to vypadá parádně :-) musím teda říct, že jsem...Jé, to vypadá parádně :-) musím teda říct, že jsem úplně dostala chuť si špecle udělat. Pravda, máma taky dělala noky stejně... kupovala jsem jí na to teď nedávno speciální hrnec, tuším něco tady - http://www.sevt.cz/obchod/domacnost-a-dekorace/potreby-a-doplnky-do-kuchyne/ - méně se to lepí, ale hodně záleží na tom, jak se to hlídá a přisolí... Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-25700878114679202452013-06-13T07:51:25.205+02:002013-06-13T07:51:25.205+02:00Áno, poznám. Klasicky to robievame doma. Môj muž i...Áno, poznám. Klasicky to robievame doma. Môj muž ich miluje so smotanovou omáčkou ..... Jane od Květy :)<br />PS. Krásne nafotené Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-85009779535198455942013-06-12T22:04:12.129+02:002013-06-12T22:04:12.129+02:00Jé, špecle!!! My jsme je mívali často v jídelně, v...Jé, špecle!!! My jsme je mívali často v jídelně, v práci. Vždycky jsem si je dávala. Ale byly na sladko a moc mně chutnaly. Ale doma je dělat, na to jsem líná a nevím, zda-li bych se jimi zavděčila. Ale mně moc chybí.Jankahttp://meradosti.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-44671158742974212942013-06-11T21:34:12.200+02:002013-06-11T21:34:12.200+02:00Špeclé neznám ale ráda poznám :o) MartinaŠpeclé neznám ale ráda poznám :o) MartinaMartiahttps://www.blogger.com/profile/14902662579490215717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-67073620827195267512013-06-11T19:00:10.817+02:002013-06-11T19:00:10.817+02:00Ahoj Dani,moc Tě zdravím!Ahoj Dani,moc Tě zdravím!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-2182429291636026562013-06-11T18:59:51.760+02:002013-06-11T18:59:51.760+02:00Ahoj Jindro, díky za návštěvu!Ahoj Jindro, díky za návštěvu!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-47711123753452786902013-06-11T18:59:33.935+02:002013-06-11T18:59:33.935+02:00Ahoj Šári, moc Tě zdravím! Ahoj Šári, moc Tě zdravím! Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-30891496666277817212013-06-11T16:58:51.567+02:002013-06-11T16:58:51.567+02:00Špercle neznám, ale hodně podobně dělám noky, takž...Špercle neznám, ale hodně podobně dělám noky, takže recept určitě zkusím.danielinamahttp://danielinama.blog.cz/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-75965712133499861562013-06-11T16:55:00.298+02:002013-06-11T16:55:00.298+02:00Špecle jsem už vařila, ale měla jsem je tužší, vyz...Špecle jsem už vařila, ale měla jsem je tužší, vyzkouším tyhle, máme je moc rádi. JindraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-36999750136652670932013-06-11T16:15:06.962+02:002013-06-11T16:15:06.962+02:00Alis ahoj! :-)
Tak UŽ špecle znám! :-) Do této dob...Alis ahoj! :-)<br />Tak UŽ špecle znám! :-) Do této doby jsem je neznala. :-)<br />Jejich příprava opravdu vypadá velice snadně. :-)<br />Určitě je b´také uděláme. :-)<br />Alis měj se krásně a ahoooooooooooooj!!!!!!!!! :-)Šavrdahttp://savrdadolls.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-21185400707518617712013-06-11T15:39:30.401+02:002013-06-11T15:39:30.401+02:00Ahoj Alí, teda ty jsi rychlík :) Jsem moc ráda, že...Ahoj Alí, teda ty jsi rychlík :) Jsem moc ráda, že jsi je uvařila a že nezklamaly :) Ke všem smetanovým omáčkám jsou opravdu moc dobré a na sladko, taky!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-19610754385352648102013-06-11T15:37:49.968+02:002013-06-11T15:37:49.968+02:00Ahoj Květuško,moc díky! Doufám,že cedník seženeš, ...Ahoj Květuško,moc díky! Doufám,že cedník seženeš, Když tak to jde i bez cedníku - dát na prkénko a odkrajovat nožíkem malé kousky. Ale je to pracnější. Ten cedník se vyplatí pořídit :)Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-71669250015764919092013-06-11T15:36:35.508+02:002013-06-11T15:36:35.508+02:00Ahoj Evi,moc Tě zdravím!Ahoj Evi,moc Tě zdravím!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-67668727810638534512013-06-11T15:36:19.995+02:002013-06-11T15:36:19.995+02:00Ahoj Darig, moc díky!!! Jsem ráda, že jsi vyzkouše...Ahoj Darig, moc díky!!! Jsem ráda, že jsi vyzkoušela a že chutnalo!!!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-8033396313625855862013-06-11T15:35:47.290+02:002013-06-11T15:35:47.290+02:00Ahoj Ježurko,moc Tě zdravím. Budu ráda, když vyzko...Ahoj Ježurko,moc Tě zdravím. Budu ráda, když vyzkoušíš!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-80376436570240387662013-06-11T15:35:20.886+02:002013-06-11T15:35:20.886+02:00Ahoj Mery, moc Tě zdravím!Ahoj Mery, moc Tě zdravím!Jedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333964863436186737.post-42563636684922846412013-06-11T15:35:01.204+02:002013-06-11T15:35:01.204+02:00Ahoj Helenko, já obvykle už nemám co zmrazit, prot...Ahoj Helenko, já obvykle už nemám co zmrazit, protože se po nich zapráší :) Ale opečené je vyzkouším, dokážu si je dost dobře představit s kyselím zelím.. mňamJedlíkovo vařeníhttps://www.blogger.com/profile/17679090517376939782noreply@blogger.com