Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření

Stránky

čtvrtek 3. dubna 2014

Vejce v kuchyni



Dnes jsem pro vás nachystala takové malé předvelikonoční zamyšlení nad jedním ze symbolů velikonoc, kterým je vejce.
Vejce jsou  jednou ze základních surovin, kterou v kuchyni používáme a tak si určitě zaslouží i svůj vlastní článek.




pondělí 31. března 2014

Březnový brandnooz box


Ani se tomu pomalu nechce věřit, ale další měsíc je za námi! A samozřejmě také v březnu k nám doputoval další branndnooz box. Tentokrát už čtvrtý v pořadí.  A samozřejmě, že vám ho tu i dnes představím.....




čtvrtek 27. března 2014

Domácí krtkův dort


Březen je u nás v Jedlíkově měsícem narozeninovým. A k narozeninám patří i narozeninový dort. A protože moji jedlíci nejsou příznivci klasických krémových dortů, tak pokaždé přemýšlím, jaký že dort to bude letos. Letos jsem ale nemusela příliš dlouho přemýšlet, protože pro velký loňský úspěch  opět vyhrál domácí krtkův dort.


                      

čtvrtek 20. března 2014

Víkendový zákusek



Dnes mám pro vás nachystanou malou inspiraci na víkendové pečení.  Pokud potřebujete upéct něco rychlého a k tomu ještě chutného...potom doporučuji vyzkoušet jablečné taštičky z listového těsta. Listové těsto mám doma v lednici téměř vždy. O jeho všestranném využití vám tu asi nemusím psát.


čtvrtek 13. března 2014

Rychlý zelný salát s koprem


Dnes jsem si pro vás nachystala recept na rychlý a levný zelný salát. Základní surovinou  salátu je zelí (kdo by to u zelného salátu čekal). Zelí se dá v obchodě běžně sehnat po celý rok. A  hlavně je zelí  i finančně dostupná surovina, která nám příliš nenabourá rodinný rozpočet. Takže za pár korun si připravíme zdravý a rychlý salát.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...