Krém ze Salka
Pro zkušené a světaznalé pekařinky nic nového pod sluncem!
Krém ze Salka je snad jedním z nejznámějších krémů. I já ho používám a pěju na něj všude chválu. Jeho příprava nění nijak složitá a náročná. A nýní, když už lze v obchodě koupit Salko rovnou zkaramelizované, tak je hotový hned. Používám ho jako náplň do vánočního cukroví, dávám ho do medovníku, na řezy, no prostě krém univerzál!
Na přípravu budeme potřebovat:
1 Salko - zkaramelizované ( můžeme koupit už hotové zkaramelizované nebo obyčejné Salko 2 hodiny vaříme ve vodě. Necháme nejlépe do druhého dne vychladnout)
1 celé máslo
Salko ručním šlehačem zašleháváme do másla, až vyšleháme krásný krém:).
A máme hotovo!
Vyzkoušejte i jiné Jedlíkovy recepty !
A jaké máte se Salkokrémem zkušenosti VY? Napiště do komentáře!
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
OdpovědětVymazatTento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
OdpovědětVymazat