Pstruh na másle
Dnes přináším jeden recept na rychlou večeři. Nejenže večeře bude rychlá, ale ještě k tomu i zdravá!
A favoritem dne je pstruh!! V létě jsem dostala hned 2 kousky, a protože nebylo příliš času, dala jsem je zamrazit. A právě dneska přišel ten správný čas, něco z těch fešáků uvařit. Sáhla jsme po osvědčené klasice a připravila je na másla. Je to osvědčená klasika a u nás velmi oblíbená! Na přípravu budeme potřebovat:
1 pstruha
sůl
grilovací koření
máslo
citron a petrželku na ozdobu
Pstruha (samozřejmě zbaveného vnitřností a všeho přebývajícího) osolíme (nezapomeneme vysolit i vnitřek ryby), posypeme grilovacím kořením a vložíme na pekáček. Poklademe plátky másla. Vložíme do trouby a necháme asi tak 15 minut při puštěné vnitřní ventilaci péct.
Podáváme s bramborem, bramborovu kaší nebo zeleninovým salátem.
A co VY? Jakým způsobem připravujete ryby VY? Napiště do komentářů!
Žádné komentáře :
Okomentovat
Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!