Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: Kuřecí plátky s bylinkovým máslem

Stránky

pondělí 7. ledna 2013

Kuřecí plátky s bylinkovým máslem


Jak jsem vám minule slíbila, tak jsem tu s typem na víkendový oběd, při kterém použijeme naše domácí bylinkové máslo!
Pokud vám v lednici kousek bylinkového másle zbyl, potom neváhejte a vyzkoušejte dnešní recept na rychlé víkendové vařeníMrkající.


Na přípravu kuřecích plátků s bylinkovým máslem a sýrem potřebujeme:

kuřecí prsa (množství dle počtu strávníků)
marinádu z 2 lžic leje a 1 lžičky grilovacího koření
sůl
bylinkové máslo
strouhaný sýr


Kuřecí prsa pokrájíme na plátky, které z každé strany osolíme a potřeme marinádou z oleje a grilovacího koření. Plátky si takto můžeme připravit i den dopředu!
Marinované kuřecí plátky z každé strany opečeme na rozpálené pánvičce. Na opečení už není potřeba používat olej, protože plátky jsme měli v oleji naložené!
Opečené plátky přendáme do pekáčku. A nyní přichází čas pro avizované bylinkové máslo!!! Bylinkové máslo pokrájíme na plátky a na každý kousek masa položíme plátek bylinkového másla.
A na závěr každý masový plátek posypeme strouhaným sýrem. Pekáček vložíme do rozpálené trouby a necháme asi tak 8 minut zapéct, aby se nám sýr pěkně rozpekl.

A máme hotovo!


A co VY a bylinkové máslo?

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...