Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: Pivovarská bašta

Stránky

pondělí 7. ledna 2013

Pivovarská bašta


A dnes jsem tu již s tradičním typem na víkendový oběd. Dnešní recept bude s příchutí tradičního českého nápoje - piva.



Na přípravu pivovarské bašty potřebujeme: vepřovou kýtu, sůl, pepř, 1 cibuli, 1 silný párek, mletou papriku, 3 lžíce kečupu, 200 ml piva, worchester a vodu na podlití.

Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, nakrájený párek a a lehce zaprášíme sladkou paprikou. Zasmahneme a podlijeme vodou. Přidáme kečup, pivo a lžičku worchesterové omáčky. Dobře provaříme.
A pivovarská bašta je hotová - sobotní oběd nebo nedělní oběd je připraven!!! Jako přílohu doporučuji rýži, těstoviny nebo houskový knedlík!!

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...