Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: Zvěřinový guláš

Stránky

pondělí 7. ledna 2013

Zvěřinový guláš


Dnes opět přicházím s typem na víkendový oběd. Dnes v trochu netradiční podobě. Díky rekonstrukci, která u nás doma probíhá, jsem byla nucena připravit pro své jedlíky oběd v "polních podmínkách". A nenapadlo mě nic jiného než uvařit dobrý chalupářsý guláš!

Na přípravu chalupářského guláše potřebujeme:
maso (dle libosti - hovězí, divočina..)
2 cibule
paprika, kmín, česnek, sůl
1 kostka masoxu


Cibulku pokrájíme na jemno a osmažíme dozlatova na oleji. Přidáme na kostky pokrájené maso, které orestujeme, osolíme, okmínujeme a poprášíme paprikou. . Zalijeme vodou, přidáme masox a necháme celé vařit, dokud mám maso nezměkne.Během vaření přidáme česnek.
Nakonec můžeme jemně zahustit moukou rozkvedlanou ve vodě.


Tak a máme hotovo. Tentokrát mi jako příloha posloužil "kupovaný knedlík" a k večeři bylo druhé kolo s "kupovaným chlebem".

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...