Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: Rýžové nudle s hráškem a masovými kousky

Stránky

pondělí 7. ledna 2013

Rýžové nudle s hráškem a masovými kousky


Týden utekl jako voda a a já jsem tu opět s víkendovým obědem! A jestli bude venku pěkné počasí,tak nemá cenu se příliš zdržovat v kuchyni!! A proto jsem dnes zvolila rychlý recept, který nezabere příliš času!


Na přípravu budeme potřebovat:
1 sáček rýžových nudlí
vepřové maso - kýtu, kotletu (dle počtu strávníků)
1 malou konzervu hrášku
1 smetanu
sůl, grilovací koření


Nejprve si dle návodu na sáčku připravíme rýžové nudle.
Vepřové maso nakrájíme na nudličky osolíme a vložíme na rozehřátou (olejem vytřenou) pánvičku. Maso opečeme, přidáme lžičku grilovacího koření a hrášek. Promícháme a přilijeme smetanu. Smetanu necháme "zredukovat". Na konec dle chuti dosolíme.
Rýžové nudle zcedíme, přidáme masovo-hráškovou směs a máme hotovo!

Rychlý pokrm - vhodný na víkendovou vačeři, oběd,máme hotový!!!

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...