A máme tu první článek v novém roce. A když začínáme ten nový rok, tak bych vám tu dnes chtěla představit surovinu, kterou jsem ještě donedávna vůbec neznala. A tou, pro mě novou surovinou, je tarhoňa. Tarhoňu jsem nedávno objevila v jednom potravinovém řetězci, v oddělení u těstovin. A natolik mě ty malé drobečky, zaujaly, že sáček s nimi skončil v mém nákupním košíku.
Stránky
pátek 6. ledna 2017
Tarhoňa
neděle 1. ledna 2017
PF 2017
A máme tu nový rok 2017!!
Ráda bych vám všem pravidelným návštěvníkům mého blogu, ale také i těm, kteří na Jedlíkovo vaření zabloudili čistě náhodou, popřála
ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2017!!!!
čtvrtek 22. prosince 2016
Vánočné přání
úterý 20. prosince 2016
Vánoční prostírání
Nevím jak u vás, ale u nás v kuchyni právě vrcholí předvánoční přípravy a tak velké vaření jde stranou. Za pár dnů si vaření totiž užijeme všichni dost. Ale abych vás nepřipravila o pravidelný blogový příspěvek, tak jsem pro vás nachystala malou inspiraci na vánoční prostírání...
středa 14. prosince 2016
Svařené víno - vánoční svařák
Svaření víno vám tu asi nemusím dlouze představovat. Vánoce, zima a svařák to prostě k sobě patří. A tak si vás dnes dovoluji pozvat na pravý jedlíkovský svařák.......
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky
(
Atom
)