Po hodně dlouhé blogové pauze jsem opět tady. Snad se mi konečně už podaří na blog zavítat častěji. Pomalu se začínám rozkoukávat ve své nové kuchyni a zkouším nové recepty. Tentokrát jsem se pustila do cuketových lívanečků. A recept vám hned představím
Na cuketové lívanečky potřebujeme:
1 větší nastrouhanou a vymačkanou cuketu
3 lžíce bílého jogurtu
2 celá vejce
1 lžičku prášku do pečiva
sůl, pepř
polohrubou mouku - množství tolik, aby vzniklo hustší těstíčko
Podáváme s jednoduchým jogurtovým dipem a čerstvou zeleninou
Lívanečky jsou opravdu jednuduché a hodně jedlé!
Konečně! Už jsem si myslela že jsi přestala vařit! :-))
OdpovědětVymazatPodobné lívanečky dělám ale bez jogurtu, příště přidám určitě získají daleko lepší chuť.
Moc zdravím z Itálie!
Konečně! Už jsem si myslela že jsi přestala vařit!:-))
OdpovědětVymazatPodobné lívanečky dělám ale bez jogurtu který příště přidám určitě získají daleko lepší chuť.
Moc zdravím z Itálie!
Olina 🤗
P.S.Jinak než anonym mi nejde komentář dát.
Mňam, to bych si dala, ale manžel je diabetik a nesmí smažené, a ani sladké, a vařit 2 x, na to už nemám. No, třeba někdy... Zdravím.
OdpovědětVymazatWelcome back to the blog! It sounds like your new kitchen is inspiring some delicious creations. Zucchini fritters are the perfect dish to start experimenting with—they're simple, tasty, and always a hit. Wishing you lots of fun in your kitchen this holiday season, and may your Christmas be filled with warmth, good food, and new memories. Merry Christmas!
OdpovědětVymazat