Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření

Stránky

čtvrtek 20. listopadu 2014

Bramborové karbanátky s tuňákem


Dnes jsem pro vás nachystala inspiraci na předvánoční vaření. Vybrala  jsem recept na bramborové karbanátky s tuňákem. 




úterý 18. listopadu 2014

Ode dneška vánočně....


Kalendářně sice vánoce začnou až za několik týdnů, ale na Jedlíkovi startují právě dnes... 
Jedlíka jsem převlékla do vánočního kabátku a můžeme si tak už ode dneška společně užívat vánoční atmosféru .....






pondělí 17. listopadu 2014

Malý typ z knižního okénka


A opět jsem tu s knižním okénkem ve kterém představuji knižní tituly, které stojí za to si přečíst. A tentokrát si troufnu říct, že jsem tu  i s malým typem na knižní vánoční dárek. Nevím jak vy, ale i já patřím k  divákům nekonečného seriálu Ulice. Časově sice nestíhám každý podvečer sledovat k televizi, ale občas se  mi podaří v 18,30 k televizi zasednout a sledovat osudy "starých známých" z Ulice. Čerstvou knižní novinkou, která přímo se známým seriálem souvisí, je kuchařka ULICE vaří s vámi... už 10 let.




čtvrtek 13. listopadu 2014

Vepřová panenka v jogurtovém těstíčku


Dnes jsem pro vás nachystala recept na víkendový oběd. Hlavní roli v dnešním receptu hraje vepřová panenka....a samozřejmě jogurt. Bílý jogurt  je u nás v kuchyni stále po ruce a tak příprava tohoto oběda nebyla opět nijak náročná





pondělí 10. listopadu 2014

Nože v kuchyni


A jsem tu opět s knižním okénkem. V poslední době vyšlo poměrně dost zajímavých  knížek, které stojí za to, abych vám je představila. Hlavní roli v dnešním článku hraje pomocník, který je snad v každé kuchyni na světě... a je to nůž.  Noži, správnými postupy při krájení, fieltování, vyškoťování se zabývá kniha Nože v kuchyni - jak krájet, filetovat a vykošťovat jako profesionál.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...