Stránky
čtvrtek 4. července 2013
Grilované vepřové plátky
A máme tu prázdniny, čas dovolených a prázdnin....včera nám skončila velká letní soutěž, která byla zaměřena právě na letní grilování. A tak i já dne přispívám svým oblíbeným grilovacím receptem. A tak si dnes společně připravíme grilované vepřové plátky.
středa 3. července 2013
Výherci letní soutěže
..tratadáááááá je to tady. Určitě už netrpělivě čekáte na vyhlášení výherců velké letní narozeninové soutěže.
Nejprve ale chci všem, kteří se do soutěže zapojili, poděkovat za účast a za super recepty na letní grilování.
Grilovaná křidýlka, nakládané kotlety, grilovaná krkovička, grilované ryby, hermelín, zelenina, kuřecí prsíčka, žebírka či grilovaná štika... jeden recept lepší než druhý.
Postupně se budu snažit recepty vyzkoušet a dám vám vědět, jak se povedly :)
Ale zpátky k vylosování výherců......
Nejprve ale chci všem, kteří se do soutěže zapojili, poděkovat za účast a za super recepty na letní grilování.
Grilovaná křidýlka, nakládané kotlety, grilovaná krkovička, grilované ryby, hermelín, zelenina, kuřecí prsíčka, žebírka či grilovaná štika... jeden recept lepší než druhý.
Postupně se budu snažit recepty vyzkoušet a dám vám vědět, jak se povedly :)
Ale zpátky k vylosování výherců......
pátek 28. června 2013
Narozeninová soutěž
Jak jsem vám včera slíbila, tak dnes začíná " Jedlíkova letní narozeninovou soutěž".
Myslím, že narozeniny a léto jsou ideální z příležitostí si jen tak "po jedlíkovsku" zasoutěžit!
čtvrtek 27. června 2013
Jedlík má narozeniny
Jedlík má narozeniny!
Tento týden už to jsou celé dva roky od doby, kdy se Jedlík "narodil".
A tak dnes nebudeme vařit, ale budeme společně slavit !
pátek 21. června 2013
Domácí jahodová marmeláda
Dnes zůstaneme u domácího zavařování a uděláme si domácí jahodovou marmeládou.
Pokud se vám najednou sejde vetší množství jahod,tak doporučuji vyzkoušet domácí jahodovou marmeládu. Domácí jahodová marmeláda je daleko lepší než ty kupované "jahodové pomazánky", kde velkou část obsahu tvoří jablečný protlak..prostě domácí je domácí :) A její příprava není vůbec složitá. Důležité je nebát se pustit se do výroby :)
Pokud se vám najednou sejde vetší množství jahod,tak doporučuji vyzkoušet domácí jahodovou marmeládu. Domácí jahodová marmeláda je daleko lepší než ty kupované "jahodové pomazánky", kde velkou část obsahu tvoří jablečný protlak..prostě domácí je domácí :) A její příprava není vůbec složitá. Důležité je nebát se pustit se do výroby :)
Štítky:
ovoce
,
sezona
,
Zavařeniny
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky
(
Atom
)