Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: Únorový brandnooz box

Stránky

pondělí 10. března 2014

Únorový brandnooz box


Nevím, jak u vás, ale zdá se mi, že poslední dobou  u nás ten čas letí nějak rychle... mám tu ještě jeden rest z měsíce února. Chtěla bych s vám tu představit únorový branndnooz box, který ke měn doputoval koncem února. V pořadí je to už třetí český brandnooz box. 





Samozřejmě jsem byla moc zvědavá, co v sobě bude únorový box skrývat.  V krabičce opět vše pěkně zabaleno, doplněno o seznam výrobků a tentokrát bylo přiloženo i jedno číslo "ženského" časopisu.



Ani tentokrát jsem nebyla zklamána. Únorový balíček se nesl v trošku zdravější notě. Racio Simply  mini chlebíčky s pomerančovou příchutí, zdravá tyčinka WASA, Tretters zeleninové chipsy, polomáčené Emco sušenky, Bohemia vicezrnné krekry.... a samozřejmě i něco sladkého v podobě Manner tyčinek.




 Teekanne čaj, ten se vždycky hodí a k tomu i Limmi citronová šťáva. Ač nejsem příznivcem kupovaných sáčkových polévek, tak jsem velmi zvědavá na hrachovku z edice Grunt od Vitany.



Největší úspěch  u nás sklidily zeleninové chipsy Treters. Ochutnala jsem chipsy z červené řepy a celeru. Byla jsem jejich chutí velmi příjemně překvapena. Mám k nim jedinou výtku,   méně soli by jim určitě neuškodilo, ale jinak je vřele doporučuji.



Tak to je z únorového boxu vše. Pomalu se začínám těšit na ten březnový :)

Brandnooz box si můžete objednat ZDE




11 komentářů :

  1. Ahoj Alis, řepové a celerové chipsy mám taky ráda a je fakt, že většina z nich je opravdu hodně solená. Zkoušela jsem i v mrkvové a pastiňákové, ale celer s řepou chuťově vedou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Tuttobene, díky za návštěvu! Na mrkvové se teprve chystám!

      Vymazat
  2. Já měla v boxu jiný typ zeleninových chipsů, konkrétně mrkev a pastiňák s příchutí chilli. Byly tak děsně ostré, že je nikdo nechtěl jíst, tak letěly bohužel do koše. Ale ta varianta s řepou a celerem nemusel být vůbec špatná.

    A místo hrachovky jsem měla hovězí, ta teprve čeká na svou příležitost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Martino, ty s řepou nejsou špatné,ale na můj vkus je v nich hodně soli.

      Vymazat
  3. I u nás už je vyzkoušeno, byla to první zkušenost a veskrze pozitivní :) Jen ty brambůrky nám nejeli, protože byly gumové :) už teď jsem zvědavá, co bude v tom dalším :) A vlastně díky lednové recenzi u vás jsem se rozhodla to vyzkoušet, takže děkuji :) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Vendi, díky za návštěvu a budeme se společně těšit na březnový box!

      Vymazat
  4. Alis,musí to být napínavé,rozbalovat ten boxík a netušit,co je uvnitř.Píšeš,že jsi opět nebyla zklamaná.Myslím,že v rodině si každý z boxu vybere to svoje.A ochutnávat a testovat nové věci nemusí být vůbec špatné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Blani, naštěstí moji jedlíci mají různé chutě, takže si každý najde něcos vého. tentokrát byl box spíše na zdravější notu.)

      Vymazat
  5. Alis ahoj! :-)
    No páni! :-) To je zase zajímavého jídla! :-)
    Ty čipsy mne zaujaly, u nás jsem je snad ani ještě neviděla!
    Čaj je na nachlazení dobrý a účinný, ale ten na kašel je lahodnější :-D

    Tak pak dej vědět jaká byla ta polévka jo? :-)
    Měj se moc hezky a ahooooooooooooooj! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šári, máš pravdu,tak jsem ty chipy neviděla. Polévku budu tento týden testovat,tak dám vědět :)

      Vymazat
  6. Ty zeleninové chipsy si vůbec nedovedu představit, ale myslím, že i já bych je mohla, i když také nemusím moc slané. Důležité je, že všechno krásně spotřebuješ a pochutnáš si! No a třeba se i něco nového naučíš jíst!

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...