Dnes jsem si pro vás nachystala recept na rychlý a levný zelný salát. Základní surovinou salátu je zelí (kdo by to u zelného salátu čekal). Zelí se dá v obchodě běžně sehnat po celý rok. A hlavně je zelí i finančně dostupná surovina, která nám příliš nenabourá rodinný rozpočet. Takže za pár korun si připravíme zdravý a rychlý salát.
Stránky
čtvrtek 13. března 2014
Rychlý zelný salát s koprem
Dnes jsem si pro vás nachystala recept na rychlý a levný zelný salát. Základní surovinou salátu je zelí (kdo by to u zelného salátu čekal). Zelí se dá v obchodě běžně sehnat po celý rok. A hlavně je zelí i finančně dostupná surovina, která nám příliš nenabourá rodinný rozpočet. Takže za pár korun si připravíme zdravý a rychlý salát.
pondělí 10. března 2014
Únorový brandnooz box
Nevím, jak u vás, ale zdá se mi, že poslední dobou u nás ten čas letí nějak rychle... mám tu ještě jeden rest z měsíce února. Chtěla bych s vám tu představit únorový branndnooz box, který ke měn doputoval koncem února. V pořadí je to už třetí český brandnooz box.
čtvrtek 6. března 2014
Pečené šťavnaté kuře
Pomalu se nám blíží víkend a tak vám dnes přináším malý typ na víkendový oběd.
Pečeným kuřetem k víkendovému obědu určitě nic nezkazíte. Tentokrát jsem kuře pekla trošku jinak. Součástí lednového brandnooz boxu bylo koření šťavnaté pečené kuře. Balíček koření kromě kořenící směsi obsahoval i pečící folii. A samozřejmě jsem to musela hned vyzkoušet. Kuře v pečící folii jsem doposud ještě nikdy nepekla a tak jsem byla opravdu velmi zvědavá na výsledek....
pondělí 3. března 2014
Knižní okénko
Už pěkně dlouho jsem tu nebyla s knižním okénkem. A tak se to dnes pokusím napravit. Dnes bych vám tu ráda představila novinku v kuchařských knihách, kterou je Správná kuchařka s fantaziíí od autorky Pavlíny Kinclové.
Štítky:
Knižní okénko
,
recenze
čtvrtek 27. února 2014
Chlebová polévka
Dnes pro vás mám nachystaný recept na chlebovou polévku. Musím se hned na začátku přiznat, že jsem chlebovou polévku sice znala, ale nikdy ji nejedla, natož vařila. A tak jsem se pomalu, ale jistě zbavovala letitých předsudků o chlebové polévce a pustila se do její přípravy.
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky
(
Atom
)