Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: Pozvánka na návštěvu

Stránky

pondělí 11. března 2013

Pozvánka na návštěvu

Dnes je jeden z mála dnů, kdy nevařím :). Dnes si vás totiž dovolím pozvat na návštěvu do jiné (než mojí) kuchyně! 
Ráda bych vás pozvala na návštěvu zajímavých stránek s recepty české, evropské a světové kuchyně, stránek pro všechny lidi s láskou k vaření.... a těmi stránkami jsou TradicniRecepty.cz. 

TradicniRecepty.cz

Nadšencům a milovníkům dobrého jídla se na těchto stránkách podařilo dát dohromady velkou "rodinu"  příznivců dobrého jídla a vytvořit tak velkou zásobárnu receptů. Musím přiznat, že už jsem si zde vyhlédla několik receptů, které otestuji na svých jedlících! Věřím, že zde najdete inspiraci i vy!
Na stránkách je vidět, že jsou dělány s radostí a nadšením pro vaření!
Kromě spousty inspirace na vaření a pečení na stránkách najdete i gastronomický magazín s poněkud netradičním názvem Fidel Gastro. Byla jsem velice potěšena, že právě na těchto stránkách a v tomto magazínu dostal prostor také Jedlík.....pokud vás zajímá, jak návštěva dopadla....tak přijměte malé pozvání Pozvánka je ZDE!





A malá  pozvánka do jarní soutěže:

Nezapomeňte se zapojit do jarní soutěže!
soutěž najdete ZDE



Jedlíka nově také najdete na Facebooku!


11 komentářů :

  1. Milá Alis, moc se mi líbil rozhovor s Tebou a tip na nové stranky s recepty. Tvůj recept na vanilkové sušenky už jsem si vytiskla a musím ho vyzkoušet - dobrých sušenek není doma nikdy dost :). Přeji Ti dál hodně štěstí a ať Tvůj blog i jedlíci prospívají.

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji, Alis, je to velká pocta, když tě někdo osloví, že jo? Kdo ví, třeba tě to posune zase o kousek dál.

    OdpovědětVymazat
  3. Tvoje stránky jsou moc pěkné, moderní, aktuálně zaměřené, je proto bezva, že se o Tobě ví i jinde, než u Tvých návštěvnic.Potěšitelné na Tvých stránkách je to, že z nich čiší Tvůj moc pěkný vztah k vaření, je poznat, že Tě to fakt baví.

    OdpovědětVymazat
  4. Woou, naša Alis je super holka :-)u nej na blogu si vždy nájdem čo potrebujem, je proste šikulka...a je len veľmi dobre že Ťa niekto oslovil sa viac zverejniť, ty si to zaslúžiš aby sa o Tebe vedelo viac. A zároveň o tebe viem po tomto rozhovore aj ja viac :-) Krásny predjarný týždeň prajem a gratulujem.

    OdpovědětVymazat
  5. Alis to je skvělé--to ti moc gratuluju :o) Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Alis, návštěvu a rozhovor s Fidelem jsi zvládla výborně, dívala jsem se i na ty recepty a už jsem si stránky uložila do oblíbených, je tam spousta inspirace.

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Alis, byla jsem se podívat u Fidela a musím říci, že jsi všechno zvládla perfektně. Jak taky jinak, vždyť tvé vaření, pečení a smažení nemá chybu, jsem ráda, že u tebe najdu vždycky všechno co potřebuju. Proto mne těší, že se o tobě ví i "ve světě".
    Měj se pěkně!

    OdpovědětVymazat
  8. Výborně! Je vidět, že nejen my, ale i vyšší štace si Tě považují, jsem ráda, že mohu nakukovat a "opisovat". Ať se dále daří!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Alis!
    Tak jsem nakoukla a hned přečetla tvůj rozhovor - moc pěkně jsi odpovídala. ;-)
    Měj se krásně Alis. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...