Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: Pórkový pizza koláč

Stránky

úterý 1. ledna 2013

Pórkový pizza koláč


Pórkový pizza koláč

Dnes opět přichází na řadu můj oblíbenec pórek. Čerstvý a ještě k tomu z vlastní zahrádky - no nevyužijte tu domácí zásobárnu vitámínu a minerálních látek! Typem, jak pórek zužitkovat a ještě si na něm pochutnat, je pórkový pizza koláč.
Při jeho přípravě také opět využiji svou domácí pomocnici - domácí pekárnu.



Na přípravu těsta budeme potřebovat:
150 ml vody
1 lžíce oleje
300 g hladké mouky
20 g droždí


Suroviny v pořadí tak, jak jsou napsány v receptu, vložíme do pekárny, nastavíme program "těsto" a necháme pekárnu pracovat za nás.
Po vykynutí vyndáme těsto z pekárny a uděláme si 3 menší bochánky, které zpracujeme do tvaru koláče. Připravené korpusy namažeme kečupem, posypeme sýrem, nakrájeným pórkem, rozpůlenými cherry rajčátky. Masožravci mohou přidat i šunku pokrájenou na proužky. Nakonec posypeme čerstvými bylinkami.
A máme skoro hotovo! Už jen dát do předehřáté trouby upéct!

Rychlá a levná večře je hotová!! Není nad takové rychlé a levné vaření!
A co VY? Jakým způsobem připravujete pórek VY? Napište do komentáře

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...