Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: Pstruh na másle

Stránky

úterý 1. ledna 2013

Pstruh na másle


Pstruh na másle

Dnes přináším jeden recept na rychlou večeři. Nejenže večeře bude rychlá, ale ještě k tomu i zdravá!
A favoritem dne je pstruh!! V létě jsem dostala hned 2 kousky, a protože nebylo příliš času, dala jsem je zamrazit. A právě dneska přišel ten správný čas, něco z těch fešáků uvařit. Sáhla jsme po osvědčené klasice a připravila je na másla. Je to osvědčená klasika a u nás velmi oblíbená! Na přípravu budeme potřebovat:


1 pstruha
sůl
grilovací koření
máslo
citron a petrželku na ozdobu


Pstruha (samozřejmě zbaveného vnitřností a všeho přebývajícího) osolíme (nezapomeneme vysolit i vnitřek ryby), posypeme grilovacím kořením a vložíme na pekáček. Poklademe plátky másla. Vložíme do trouby a necháme asi tak 15 minut při puštěné vnitřní ventilaci péct.
Podáváme s bramborem, bramborovu kaší nebo zeleninovým salátem.

A co VY? Jakým způsobem připravujete ryby VY? Napiště do komentářů!

1 komentář :

  1. Vypadá jak před pečením, chudáček

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...